Franken Agro

Franken Agro is een gespecialiseerd akkerbouwbedrijf, gelegen in Postel, een prachtige natuurlijke en toeristische pleister.

Wij hebben 3 voorname bedrijfstakken: Graszoden, aardappelen, groenten

Franken Agro is genomineerd voor de inno potato award.  Help ons mee om deze award te winnen door ons filmpje te bekijken.  Stem op ons via www.innopotato.be/nl/laureaten

Onze winkel

We verkopen de producten uit eigen teelt in onze winkel. 

FarmLogo_100x100mm.jpg

Bezoek zeker onze nieuwe website www.freshfromthefarm.be, uw garantie voor lokale en kwalitatief hoogstaande producten.  Het is een vergaande samenwerking tussen Franken Agro en verschillende boeren/telers/artisanale producenten.  Hierdoor zijn we in staat om hun (h)eerlijke producten tegen correcte prijzen aan te bieden. www.freshfromthefarm.be

Adres & openingsuren
Ga verder Graszoden
Ga verder Aardappelen & Frietjes
Ga verder Groenten & Fruit

Onze graszoden telen wij zelf op een hiervoor uitermate geschikte ondergrond: een zandgrond met een goede waterdoorlaatbaarheid. Hierdoor kunnen wij ten alle tijde de graszoden verzorgen en oogsten.

Wil je graag een groene tuin en heb je geen zin om te wachten tot het zaad doorkomt?  Geen probleem!  Met onze graszoden is uw tuin onmiddellijk groen!

Meer info
Met een totale oppervlakte van meer dan 400 ha mogen wij ons tot één van de grotere aardappeltelers van België noemen. Onze aardappelen worden dan ook met de grootste zorg geteeld.
 
We verwerken zelf ook aardappelen in onze snijderij.  Zo bieden we geschilde aardappelen en verse frietjes aan.  Doordat we zelf aardappelen telen, kunnen we het jaar rond dezelfde kwaliteit aanbieden.
Meer info

U kunt bij ons terecht voor verschillende verse groenten die we naar wens ook kunnen snijden en verpakken.  Onze groenten zijn van eigen teelt en dat proef je!

Hiernaast hebben we ook een uitgebreid assortiment fruit.  Zelfs fruitsap, gedroogd fruit en dessertjes behoren tot ons vernieuwde aanbod. Dus kom gerust eens langs, het loont zeker de moeite!

Meer info