Uw tuin grasgroen in enkele uren!

Waarom kiezen voor graszoden? 
  • Uw tuin is binnen enkele uren groen.  Dus gedaan met zand dat uit de tuin in uw huis terecht komt.
  • Bij aanleg van een nieuwe tuin, herstelling, aanleg van terras of zwembad, heeft u binnen de week een nieuw gazon.  Indien u zou zaaien duurt dit minimum 2 maanden tot één jaar, vooraleer u een mooie, dikke grasmat heeft.
  • Onze graszoden zijn onkruidvrij.  Dus geen last van onkruid dat vóór het gras de kop opsteekt.

IMG_0236.JPG

Onze graszoden kweken wij zelf op een hiervoor uitermate geschikte ondergrond, een zandgrond met een goede waterdoorlaatbaarheid. Dankzij de goede ondergrond, wegen onze rolletjes slechts 15-16kg per m².  Wij kunnen ten alle tijde de graszoden verzorgen en oogsten, uitgezonderd gedurende onze winterstop vanaf 1 december tot en met 28 februari.

   spuiten 2.JPG   

Na opkomst van de graszoden worden deze aangewalst om zo een sterke samenhangende zode te vormen.  Uiteraard worden de graszoden behandeld tegen onkruiden en ziekten om zo tot een hoogwaardig eindproduct te komen.

automaat 1.JPG

Na een groeiperiode van een klein jaar zijn de graszoden klaar om geoogst te worden.  Hiervoor hebben wij 2 machines.  Onze nieuwe, automatische machine snijdt rollen van 58cm breed en 173cm lang.  Het grote voordeel bij deze afmeting is dat u 30% minder naden heeft.  Uiteraard hebben wij ook nog de klassieke machine die rollen snijdt van 40cm breed en 250cm lang.

2010camiongras.jpg

Na het snijden worden ze geladen en indien nodig tot bij u thuis geleverd.  De chauffeur heeft altijd een meeneem-heftruck bij, waardoor hij de palletten tot in uw tuin kan zetten (uiteraard indien uw oprit dit toelaat).

Get the Flash Player to see this player.